2012. január 11., szerda

Aminostar Whey Gainer ACTIONS (7 kg) tömegnövelő - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

A Whey Gainer kis molekulájú cukrok, minőségi savófehérje, aminosavak, vitaminok és ásványi anyagok speciálisan tervezett keverékei, amelyek a leggyorsabb izomtömeg növekedéshez szükséges minden tápanyagot tartalmaznak.
Az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ a tömegnövelők (vulgárisan fogalmazva a cukrozott proteinek) sorozatába tartozó termék, fejlett összetétellel és minimális zsírtartalommal(lecitin és MCT zsír formában). Nem tartalmaz élesztőt, élesztő származékokat vagy keményítőt. Az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ jelentős mennyiségű kis molekulájú cukrot tartalmaz, amely nem okoz vércukor ingadozást. A minőségi fehérjék keveréke (átlag feletti értékben) tartalmaz hidrolizátumot, amely a keveréket jól felszívódóvá teszi.
Az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ az energetikai felépülés folyamatát elősegítő termék, különösen a nagy teljesítményt nyújtók számára. Az aminosavak széles skálája a fizikai stressz okozta sérülések ellen védi az izomszövetet, és elősegíti az aktív izomszövetek képződését. Ez a formula rendkívül ajánlott az erősportok terén kezdőknek, különösen a sok edzés idején, és az erő-sebesség és állóképesség erősítésre szakosodott sportolók számára.
Hogyan használjuk az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ terméket:
Az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ terméket koktél készítésére fejlesztették ki. Nagyon ízletes ital készíthető, ha az alábbi elkészítési tanácsokat betartja. Tegyen 50 g (1 adagolókanál) port a turmixgépbe 200 ml ivóvízzel (nem szénsavas), és alaposan és lassan keverje össze. Hagyja állni 2 percig, azután adjon hozzá még 100-200 ml ivóvizet, és jól keverje össze. Használhat 300 ml tejet is víz helyett. A 2 %-os zsírtartalmú UHT (tartós) tej alkalmazását javasoljuk. Ebben az esetben ne felejtse el, hogy a “ telítő” ízt a tápanyagtartalom változtatásával érheti el. Tej helyett adhat hozzá 1 adag (mintegy 100 ml) minőségi fagylaltot is a keverés előtt. Ízletes, nagy energiatartalmú italt kap, ha egy fél banánt kever a tejes turmixhoz. Az ilyen koktél kétszer annyi energiát tartalmaz, mint az 50 g porból és 300 ml vízből készített koktél. SOHA ne használjon más gyümölcsöt vagy gyümölcslevet a koktél készítéséhez, csak banánt.
Mikor használjuk az ACTIONSŽ Whey Gainer AminostarŽ terméket:
Közvetlenül az edzés befejezése után, ha az erős és intenzív volt (minimum 90 perc vagy több) – vízből készítse az italt, és ne adjon hozzá semmit.
Legalább 2 órával az erősítő edzés vagy igénybevétel után.
Egy nagy energiájú reggeli részeként – különösen állóképesség, és erősítő-állóképesség fokozó sportolóknak ajánlott.
Mint egy pótvacsora (60-20 perccel lefekvés előtt), ha a nap folyamán különösen erős volt a fizikai terhelés, különösen az időtartamot tekintve (minimum 2 óra).
Ebéd vagy szendvics helyett az intenzív sportot űző fiatalok számára.
Az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ előnyei:
Elősegíti a gyors izomtömeg- és izomerőnyerést.
Sok aminosavat tartalmaz.
Sok minőségi savó fehérjét tartalmaz.
Felgyorsítja a regenerációt.
Az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ ajánlott:
Versenyszerűen sportolók és szabadidős sportolók számára.
Olyan személyek számára is, akik nem sportolnak.
A termék nem ajánlott terhes/szoptató nőknek és gyermekeknek.
Növelje izomtömegét és teljesítményét az AminostarŽ Whey Gainer ACTIONSŽ termékkel!
Ajánlott adagolás:
A Whey Gainer ACTIONSŽ napi alapadagja 50 g (1 adagolókanál), de a maximális adag 150 g lehet. A teljes adagot fel kell osztani több részre, és a bevételek között legalább 2 órát kell tartani, és az elkészítéshez vizet (NEM tejet) kell használni. Fontos, hogy az ebben a formában bevitt energiát és tápanyagtartalmat hozzá kell adni a napi egyéb bevitelhez.


Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 08:29
. Aminostar Whey Gainer ACTIONS (7 kg) tömegnövelő - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése